«

»

jun 03

Gustaaf

Toiletfanaat

old outhouse toilet seatIedereen heeft wel ooit hoge nood. En daarom kent iedereen het gevoel van opluchting, als er op zo’n moment een toilet binnen handbereik is. Je kunt je blijdschap echter ook een beetje overdrijven. Want laten we eerlijk zijn, dit heerschap heeft we erg veel schik met zijn roestvrijstalen toiletpot. (PS. Gustaaf speelt deze keer geen rol in onderstaand filmpje / NSFW)


2 reacties

 1. Rooky

  Hier zijn al veel mafkezen voorbij gekomen maar deze kan bij de top 3. Wat een mafkees !! Dan ben je echt niet goed hoor…………

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Volgens mij is het ook nog een of andere openbare toilet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.