«

»

jun 03

Gustaaf

Dinsdagochtend babe

rockbitch14Geoloog of hersendood.com bezoeker? Deze plaatjes zien er gewoon goed uit!

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Jos

  Nou Gustaaf!
  En niet alleen op dinsdag, deze mag van mij iedere ochtend wel even langs komen!

 2. Rooky

  @ Jos, ik wil 1 x en dan mag jij ze hebben. Ik vind dat ze een beetje een apen-gezicht heeft en het zijn neptieten maar haar figuur is heel prima.
  Misschien wil Gustaaf ook wel……….. jullie samen delen…….. hihi

 3. Jos

  Rooky, ik heb zo het nare voorgevoel dat als jij 1x geweest bent, dat er dan van deze dinsdagochtendbabe niet zo heel veel meer over is, maar oké, als ik bij de volgende ochtendbabe (zonder apengezicht en zonder neptieten) als eerste aan de beurt ben, dan ga ik akkoord…

 4. Gustaaf
  Gustaaf

  Hahahaha

 5. Rooky

  haha, oke Jos, ik zal ze niet volledig uit elkaar trekken en wat voor je nalaten. Jij mag de volgende eerst hebben maar dan niet eerst langs Gustaaf en dan naar mij..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.