«

»

jan 26

Gustaaf

Ondertussen in Syrië

assadMet het opleiden van doorgedraaide jihadisten en extremistische bomgordelmaloten kun je niet jong genoeg beginnen!2 reacties

 1. Rooky

  En door dit zo’n fratsen gaat het nooit iets worden met zo’n land. Die kinderen weten niet beter dan zo te acteren en dus verandert het nooit. Oplossing: een paddenstoel er op en grote parkeerplaats van maken.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies, probleem opgelost. Is voor iedereen het beste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.