«

»

jan 25

Gustaaf

Gunther III

gunter3Als er iemand op dit moment hot is op hersendoos.com dan is het Gunther wel. Waarom? Schiet Gustaaf maar lek! Als dank voor dit alles, gaat Gunther deze keer helemaal los op een opblaaspop. Voor vragen: gunther_funsig@twitter.com. (NSFW)


2 reacties

 1. Rooky

  Zet hem maar ook op die boot waar die Dutchland-simpele ziel op gaat ! Dan ben je echt niet goed……..
  maarja zolang hij andere niet lastig valt

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   hahaha, dat zou een mooi duo zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.