«

»

nov 08

Gustaaf

Klotebrazilianen

brazilNietsvermoedend reizen een moeder en dochtertje in een taxi door de Braziliaanse stad Pilar. Plotseling duikt er een wagen op met daarin twee gemaskerde mannen. De mannen nemen de taxi onder vuur en treffen de taxi maar liefst 25 keer. Van de drie inzittende uit de taxi, heeft alleen de taxichauffeur het overleefd. Moeder en haar dochtertje overlijden later in het ziekenhuis. (Schokkend)


2 reacties

 1. Rooky

  Trieste zaak zeker voor het kind die is onschuldig. Haar moeder kan een ander verhaal zijn.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Oorzaak was idd een beetje onduidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.