«

»

nov 07

Gustaaf

Tyfuschinezen

chinese_flag2In Nederland gaan dikke vadsige wijven met hun schimmelpoten ‘met de regelmaat van de klok’ in een bak met kleine knabbelende visjes zitten. Dit alles is blijkbaar goed voor mens en visjes. Maar ga je als Chinese man hetzelfde traject in, dan wordt het meteen een heel ander verhaal…


4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Rooky

  heb je wel ff een (nog) langere………..

 2. Gustaaf
  Gustaaf

  Ehhhhh Rooky, Zoiets???

 3. Rooky

  Ik betwijfel of deze foto echt is.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Ehhhh, volgens mij wel. Maar pin me daar niet op vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.