«

»

sep 16

Gustaaf

Dyna Boy

dyna_boyIn deze 2d platform game heb je één wapen tot je beschikking en dat is TNT. En dat is positief, dingen laten exploderen blijft leuk. Ook al zijn het maar virtuele explosieven.

12 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Gustaaf
  Gustaaf

  Level 5

 2. ericv

  ik heb vrijdag nog eens 113 km gefietst. En donderdag en vandaag een halve marathion… dat voelt ook als level 5

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Dat keuren we ook goed. 😉 Potverdikke dat zijn serieuze afstanden. 133 km, dat fiets ik in een heel jaar nog niet.

 3. Slagers
  Slagers

  Goed bezig ericv! Dat fietsen doe ik alleen naar mijn werk, maandje of wat terug die halve marathon wel gedaan. Hoe ging die?

 4. ericv

  loop er 2 per week sinds dit voorjaar en dat gaat toch wel goed. Als ik mijn ritme te pakken heb, dan is het heerlijk genieten van de omgeving.. Snelste tijd tot nu toe 1.50, maar ik loop niet echt voor de tijd.. Krijg je alleen maar blessures van. 😉

  En hoe ging het bij jou?

  1. Slagers
   Slagers

   Op zich best goed, doelstelling gehaald door onder de 1.45 te lopen. En dat met een kilometertje of 2 wandelen, sjokken ivm een beste steek. Was wle leuk en tevens zwaar parcours, langs IJsselmeer, vooroeverloop van Enkhuizen naar Medemblik. Nu wat kortere looptjes, volgende week 5 km tijdens een estafette en dan nog wat 10 kilometer loopjes de komende maanden. Als ik ingeloot word is het de bedoeling om volgend jaar de marathon van Berlijn te gaan lopen. Dat wordt nog een hele uitdaging.

 5. ericv

  klinkt wel als een mooi parcours. Langs het water. heerlijk lopen..

  Hoop dat je ingeloot word!! Lijkt me een hele beleving daar in Berlijn… Aankomst Unter den Linden?

  1. Slagers
   Slagers

   Maar langs het water zijn ook dijkjes die je op en af moet en meeste onverhard. Dus ook best pittig. Maar wel mooi idd.

   @Berlijn: Inderdaad, nadat je onder de Brandenburger Tor door bent gelopen is de finish daar. Lijkt me vrij briljant. En ik ben vooralsnog niet van plan om heel veel marathons te lopen. Dus dan maar een keer een mooie. Hopelijk 😉

   1. ericv

    Laten we het hopen.. zou heel mooi zijn..

    1. Slagers
     Slagers

     Klopt. Loop jij ook wedstrijden / georganiseerde lopen?

 6. ericv

  nee, eigenlijk niet . In Breda wordt jaarlijks de singellloop georganiseerd en dat is zo’n enorm massaal iets.. dat schrikt mij eerder af.. Daarbij loop ik bij voorkeur in de schemering. heel vroeg of heel laat..
  Daarom zal ik niet snel in wedstrijdverband gaan lopen.

  Nu hoorde ik laatst wel dat er wedstrijden zijn die om 4 uur s’cohtends beginnen. In een dorpje onder de rook van Breda onder andere.. Dan misschien dat ik die eens ga proberen.

  1. Slagers
   Slagers

   Pffff, 4 uur. Dan slaap ik of ben ik bier aan het drinken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.