«

»

sep 15

Gustaaf

Weekend Babe

blonde139Geil en blond. Zo kunnen we deze dame wel omschrijven…

2 reacties

 1. Rooky

  Ze mag ook wel doordeweeks langskomen. Ik ben niet de moeilijkste………..

 2. Jos

  Ik wil niet zeiken Gustaaf,
  Want blond is ze zeker (als ze haar haren tenminste niet geverfd heeft) en enige geiligheid komt bij mij ook niet echt vreemd over, bovendien mag haar schattige snorretje er ook wel zijn en heeft ze een fantastische opening.

  Maar voordat ze bij mij langs komt heb ik graag dat ze een paar weken iets meer voedsel tot zich neemt, waardoor ze er iets minder schraal uit ziet en haar borstjes iets voller worden.
  Ik heb per slot van rekening wel een paar handen als kolenschoppen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.