«

»

aug 23

Gustaaf

Pleuristaiwanese

taiwan_flagHeb je op de tweedehandsautobeurs net een ander Kia gekocht. En wil je die eens lekker gaan uitproberen op een lokaal bergweggetje. Is er altijd van zo’n bloedirritante motorrijder die niet in de gaten heeft dat jij op de verkeerde weghelft rijdt.

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Rooky

  Goed zo Gustaaf deze heeft een leuk einde !

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies, het plot blijft belangrijk. 🙂

 2. flyboys
  flyboys

  zie je wel Kia toch hé

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Zoiets in ieder geval. Goed je hier te zien flyboys. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.