«

»

aug 22

Gustaaf

Pakistaans zwijn

pigMoslims en varkens dat is over het algemeen genomen geen geslaagde combinatie. Zo zien we hier een wild zwijn, dat het aan de stok krijgt met twee Pakistani. De eerste Pakistani heeft het voorval niet overleefd en de tweede moet vanaf nu masturberen met zijn linkse hand. Waarom het zwijntje tot deze radicale daad kwam? Daar kunnen we alleen maar over speculeren! (Schokkend)

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Rooky

  Blijven neatherthalers ! Gaat helemaal nergens over dus het eindresultaat mag ik graag zien.

 2. Gustaaf
  Gustaaf

  Moslims eten geen varkens. Varkens daarentegen wel moslims. Grappig toch

 3. flyboys
  flyboys

  Indiërs toch ?? laat maar zo

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Zover ik weet zijn dit Pakistani. Alhoewel ik daar geen 100% garantie op kan geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.