«

»

aug 19

Gustaaf

Stinkindiers

indiaSinds 2008, toen de Nederlandsche hippie Klaas Bats het sjoelen introduceerde in India, heeft die sport aldaar een gigantische vlucht genomen. Van noord tot zuid en van jong tot oud zijn ze verknocht aan het oer-Hollandse spelletje. Anno 2013 is de Cricket Bat uit en de sjoelschijf hot in India. Er is echter één probleem in India, en dat is het Kastenstelsel! De paupers uit de laagste kaste hebben immers geen kudt te verteren. Speciaal voor deze stumpers is er nu het babysjoelen uitgevonden. Het enige dat je nodig hebt: Een baby en een pot groene zeep (of heel veel spuug). Schuif ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.