«

»

aug 19

Gustaaf

Schijtkoreanen

south_korean_flagOver Schijtkoreanen gesproken. In Zuid-Korea zijn ze blijkbaar gek op wijn gemaakt van gefermenteerde kleuterpoep! Het is geen 1 april en de Koreanen zijn er gek genoeg voor. Het zal dus wel waar zijn. En het beste moet nog komen, dit overheerlijk drankje blijkt ook nog eens te helpen tegen allerhande kwaaltjes. Plop!!!

2 reacties

 1. Rooky

  Die denken dat alles een medicijn is. Die zijn echt ver van goed !

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Knettergek zijn ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.