«

»

jun 18

Gustaaf

Ondertussen in Syrië

assadHet wordt met de dag gezelliger in Syrië. Het onderstaande filmpje laat de executie van twee geblinddoekte personen zien. Eén en ander speelt zich blijkbaar af in de stad Deir ez-Zor. De slachtoffers zijn volgens onbevestigde bronnen twee afvalligen. Dit zou kunnen kloppen gezien het embleem dat rechtsboven op het filmpje te zien is. Dat is hoogstwaarschijnlijk van de Al-Nusra brigades , die vechten aan de kant van het F.S.A. (Schokkend)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.