«

»

jun 18

Gustaaf

Mondje toe

needleTja, laten we eerlijk tegen elkaar zijn! Dit zouden meer vrouwen moeten doen…
2 reacties

  1. ericv

    helaas. de laatste foto is niet zichtbaar.. of alleen de 1e in ieder geval.. evenwel slecht nieuws.. den Frau van Windhund heeft kanker.. Dinsdag wordt ze onderzocht..

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Potverdikke, das wel heel erg slecht nieuws. Hoorde vorige week ook dat een oud collega het had. Damn, wat een vieze ziekte. Gelukkig is medisch steeds meer mogelijk. Wens hem en zijn vrouw veel sterkte toe. Laten we hopen dat het allemaal meevalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.