«

»

jun 05

Gustaaf

Ondertussen in Syrië

assadEn weer een voltreffer in het gortdroge Syrië. Deze keer nemen de vrijheidsstrijders terroristen van het FSA een tank van de boefjes van Assad te grazen. (PS. Sorry voor alle “Ali’s lakbar” shit, maar dat zit standaard bij al dit soort filmpjes)

3 reacties

 1. ericv

  Als je je ook maar een beetje verdiept in bepaalde aspecten van dit conflict, dan begrijp je van de handelswijze van de westerse wereld werkelijk niets meer..

  Zowel Libanon als Syrie zijn landen waar christelijke minderheden voor arabische/moslim begrippen ongestoord kunnen/konden leven, en wat doet het westen? De kant kiezen van de FSA en van de moslimextremisten, die ervoor zullen zorgen dat er over 20 jaar geen christenen meer wonen in die regio.

  Niet dat Assad een heilige is, maar nog meer moslimextremisten in het zadel helpen?
  De westerse wereld heeft echt haar verstand verloren

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies, kijk naar de kopten in Egypte. Die stonden ook op het Tahrirplein te feesten toen Hosni pleite was. Maar die zijn van een koude kermis thuis gekomen. Assad is een eikel, laten we daar eerlijk in zijn. Maar na zijn val zal er weinig veranderen. Voor sommige extremisten zal het beter worden. Voor 80% van de mensen veranderd er niets en de christenen kunnen wel inpakken. Laten we hopen dat de westerse wereld geen wapens gaat sturen naar die brandhaard. Die gaan ongetwijfeld in de verkeerde handen eindigen.

   1. ericv

    Yep, Ook de kopten krabben zich nu achter de oren wat er in godsnaam in gebeurd is. . Er zal ooit nog wel eens een storm uit het midden-oosten gaan komen, die verder zal waaien dan de poorten van Wenen. . . Weer een land in het kader van vrijheid de weg gewezen naar de Sharia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.