«

»

feb 16

Gustaaf

Ondertussen in Syrië

assadAls een moslim boos is, dan begint ie “allahu akbar” te roepen. Maakt niet uit aan welke kant ie staat of waar ie tegen is “allahu akbar” zal ie roepen. Je kunt geen filmpje over; Afghanistan, Syrië, Irak, Libië, enz. enz bekijken op youtube, of deze twee woorden komen voorbij. Als niet betrokken ‘youtube kijker’ wordt je er schijtziek van. Gelukkig grijpt Allah zelf, zo mee en dan in!

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. ericv

  Er is wat nodig om die mannen stil te krijgen

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies, maar dan heb je er ook geen last meer van.

 2. ericv

  dan kunnen we enkel nog zeggen: ga zo verder/ 😉

 3. Gustaaf
  Gustaaf

  Hahahaha, en dan hoeven we niet in het Arabisch te zeggen: “volg dit voorbeeld” neen, dat kan gewoon in het Nederlands. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.