«

»

mei 31

Gustaaf

Tyfuschinezen

chinese_flag2Dat er verschillen bestaan tussen de Chinese- en westerse cultuur is alom bekend. Zo vinden Chinezen het de normaalste zaak van de wereld om in het openbaar te spugen en boeren. Eten wij met bestek en “de Chinees” met plastic stokjes. Verder knipt onze kapper ons met schaar en tondeuse. In China zit dat iets anders. Daar knipt de lokale kattenslachter zijn hele dorp met een vlijmscherp kattenvilmes. En laten we eerlijk zijn, het ziet er prima uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.