«

»

mei 30

Gustaaf

Sponsored by Smirnoff

smirnoffIn Nederland proberen we van alles om een gezond topsportklimaat te creëren voor onze talentvolle jonge sporters. Misschien is het een idee om onze sportbobo’s een keer op stage te sturen naar het Baltische Estland, om daar ideeën op te doen. Daar hebben ze immers al jaren een gezond en vitaal topsportklimaat.

2 reacties

 1. Rooky

  Wat zijn er toch gekken op deze wereld !

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Lijkt mij een prima sportvereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.