«

»

apr 21

Gustaaf

Schaamlipcorrectie

scalpelSchaamlippen, dat overbodige stukje kipfilet tussen de vrouwenbenen. Wat moet je er in hemelsnaam mee? Precies, helemaal niets. Dus weg met dat woekerende mosselvlees! En nadat je het verwijderd hebt, wat kun je er vervolgens mee? uhhhh, op eten misschien?

2 reacties

 1. Rooky

  Ik lik er altijd aan. Nooit aan gedacht om het op te eten.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   hahahaha, neem volgende keer gewoon een hapje. Moet alles eens een keer proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.