«

»

apr 21

Gustaaf

Klotebrazilianen

brazilOver het algemeen is Brazilië gezegend met een aangenaam, warm en fruitig klimaat. Maar soms, heel soms kan het er ook verraderlijk onweren, zoals deze monter doorstappende oude van dagen aan levende lijve ondervond.

2 reacties

 1. eric

  hij loopt nogal vrolijk door.. heb wel eens gezien dat van een afstand van 10 meter mensen doodvielen.. maar een voltreffer schijnt hem weinig te deren

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Volgens mij vond ie het zelfs wel lekker. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.