«

»

mrt 11

Gustaaf

Ondertussen in Syrië

assadDe waanzinnige burgergeroorlog in Syrië gaat maar door en door. Geen van beide partijen boekt enige overwinning van betekenis. De begrippen moraal en respect worden steeds meer met voeten getreden en daarmee betaald de bevolking een steeds groter wordende rekening. Vandaag zijn we op bezoek in Raqqa dat zojuist bezoek heeft gehad van Assad’s luchtmacht, net nadat het bevrijd veroverd is door de rebellen. PS. Geluid kan uit, want hetzelfde bekende audiobandje is weer gebruikt. (Schokkend)

3 reacties

 1. ericv

  het is daar godver geen pretje..

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   En veul beter zal het er ook niet worden ben ik bang.

 2. ericv

  nee. waarschijnlijk niet nee..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.