«

»

jun 01

Gustaaf

Dacia

Bij GroenLinks en d66 willen ze er nog niet aan. Maar ieder weldenkend mens weet dat de elektrische auto op zijn retour is en weldra zal uitsterven. Dit doordat die krengen geen restwaarde hebben en dat het bereik een probleem blijft. Zeker op een koude winterdag en een onvoorziene file (Normaal slepen kun je ze ook niet). Daar komt ook nog eens bij dat zo’n elektrische bak, op een slecht moment wel heel veel co2 en stikstof kan uitstoten in een paar minuten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.