«

»

apr 04

Gustaaf

Heartlight

Heel, heel lang geleden heb ik deze game grijs gespeeld.

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. ericv

  hier bakte ik, net als nu, 30 jaar geleden ook niks van.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   LOL, ik heb hier een heel verhaal over! Met werk, dit spel, een virus en medische apparatuur. Het ging helemaal fout. maar buiten al, ik was gek op dit spel. Ik had dus een virus geïnstalleerd op deze jongens: http://www.medwow.com/med/anesthesia-machine/draeger/physioflex/19954.model-spec

   1. ericv

    daar zullen ze niet zo blij mee zijn geweest! Is er iemand achter gekomen

    1. Gustaaf
     Gustaaf

     Nou ze waren zeker niet blij. Maar wij deden net of wij (ik) het niet zelf geïnstalleerd hadden, en dat het al op die PC stond. En met die PC moesten we de firmware in die systemen schieten. En als je dus op die systemen een speaker zou aansluiten dan gingen elke dag een keer yankee Doodle spelen. Was dit virus:
     http://virus.wikidot.com/yankeedoodle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.