«

»

dec 29

Gustaaf

Frau in het verkeer

En dan roepen ze dat anno 2020 corona het grootste probleem in de wereld is! Neen, wij weten wel beter!


Het orginele filmpje:

2 reacties

 1. ericv

  Zonder filmpje zullen we het nooit weten!

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Shit, is me de laatste tijd al eens vaker overkomen. Met teveel dingen ter gelijk bezig. Nu blijkt het filmpje ook nog eens verwijderd te zijn. Tja, dan maar een vervangert. (Update orginele filmpje gevonden op liveleak)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.