«

»

apr 28

Gustaaf

Weekend Babe

Zo zo, deze dame heeft voorwaar een goed voorkomen! (Speciaal voor Jos: Het adres van deze dame heb je al)

3 reacties

 1. Jos

  Haar adres had je inderdaad al doorgegeven Gustaaf, maar de volgende keer ook graag haar telefoonnummer erbij. Ik ben namelijk nu al twee keer bij haar aan de deur geweest en ze was telkens niet thuis!
  Het is iedere keer toch een tering eind rijden en ik raak steeds meer opgewonden als ik dan mijn energie ook nog niet eens kwijt kan, dus de volgende keer wil ik haar eerst even bellen of het uitkomt…

 2. eric

  echt een bofkont die jos

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Ja ja, die Jos valt met zijn kont in de boter 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.