«

»

sep 15

Gustaaf

Tandpijn

face_bannerGustaaf heeft geen idee wat hier precies aan de hand is. Een ding is wel zeker. Met een veegje Nivea is dit niet meer op te lossen. (Schokkend)






5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. eric

    Na die enorme toevloed aan vreemdelingen en de werkelijk ongehoorde naiviteit en volksverlakkerij van niet alleen onze, maar ook de ons omringende kabinetten, om nog te zwijgen van de op alle niveau’s ziekmakendevan EU, kan ik enkel hopen dat dit de beginstadia zijn van een strikt islamitsche uitroeiingsziekte. Op wat oost-europese landen na, is het de enige hoop die europa nog heeft op dit verder niet meer op te lossen islamitsche immigratieprobleem.

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Hahahaha. Arnold Karskens had wel een interessante theorie. Dat deze tsunami doelbewust wordt binnen gelaten. En wel om 1 reden, en dat is een grondoorlog te beginnen tegen I.S. en Assad. Beleidsbepalers weten donders goed dat er aanslagen in Europa zullen komen. Ze hopen dan dat ‘het volk’ dan niet meer onwelwillend tegen ‘Boots on the Ground’ zullen zijn. En als dat gaat gebeuren dan staan we met 1 voet in een derde wereldoorlog.

  3. eric

    Interessante theorie.. Na al die massale immgratie, weet ik wel wie er europa erft als die eventuele oorlog is afgelopen.. Daar zal weinig blanks bij zitten. De gemiddelde nederlander weet nog niet hoe ze een geweer moeten afvuren, en als ze dat al zouden kunnen, is hun bereidheid om willekeurig te doden nul..

    Heb de afgelopen weken Radio 1 herhaadelijk aan gehad.. MIJn God….. wat daar aan linkse mulitculturele flauwekul staatsgesubidieerd de ether in wordt gestuurd.. Poeh poeh…. dat houdt je echt niet voor mogelijk.. daar rijzen letterlijk de haren van in je nek…. mijn god……….

    Het is niet eens dat ik zo’n hekel heb aan al die buitenlanders, dat zijn allemaal mensen, 80 jaar geleden hadden wij van de honger ook niet te vreten, en nood breekt wetten.. ik geef ze niet eens ongelijk, maar wat me echt tegen de borst stuit is dat de meerderheid van bestuurlijk BLANK nederland, dit land gewoon weggeeft aan al die gelukszoekers die hier geen zak te zoeken hebben. Overigens niet enkel nederland, zoals gezegd,, de meerdeheid van regerend West-Europa leidt aan dit maatschappelijk vernietgend syndroom.. ongelooflijk… Ik ben blij dat ik geen kinderen heb, en als ik die had, zou ik er alles aan doen om te emigreren (hahaha) naar Oost-Europa.. Daar zijn ze heel wat bewuster van dit soort zaken.. Estland bv heeft vorig jaar dacht ik 15 asielzoekers tijdelijk toegelaten.. Hopelijk houden ze het daarbij en laten ze hun beleid niet hangen naar de miljardendrukpers van de EU.

  4. eric

    heb echt last van xenofobe gevoelens de laatste weken. poeh zeg. 🙂 hahaha

  5. Gustaaf
    Gustaaf

    Hahahaha, maar als deze massa exodus in deze vaart zo door blijft gaan, dan kun je best wel eens gelijk kunnen krijgen. En idd dat Europa heeft ons allen maar kopzorgen en een hoop geld gekost. Door de geldpersen te laten draaien is er weer geld genoeg voor al die pauperlanden. En yep, wie kunnen dat indirect weer betalen. Mooi alternatief voor een emigratie is misschien Australië. Daar kom je zomaar niet binnen. En het is een ruim eiland wat best een eind verwijderd is van Noord Afrika en Arabiestan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.