«

»

sep 13

Gustaaf

Teringrussen

achteruit_bannerHebben de Russische transportbusjes geen achteruitrijdpiepertje?


6 reacties

Naar het reactie formulier

  1. eric

    Volstrekt ongerelateerd en ongefundeerd, maar om de Armeense Genocide eens aan te kaarten met betrekking tot dit topic. Zowel de Turken, de teruggestuurde ongewenste moslims uit de Balkan (na het verliezen van de Balkanoorlogen door Turkije, (goh, ongewenste moslims.. ook toen al), als de Koerden, en alle andere Moslims in de regio hebben zonder morren of klagen meegedaan aan de moord op 1.5 miljoen Christelijke Armeniers, op de moord op zo;n 500.000 tot 800.000 Chrristelijke Pontus Grieken (Het huidige Trabzon, de laatste overblijfselen van het Romeinse rijk). Buiten wat schoorvoetende excuses van een verdwaalde koerd, is niet één moslim geïnteresseerd in dit, het hoort bij hun cultuur om andere geloven te vernietigen)

    Allemaal hebben ze er voor gezorgd dat in dat huidige gebied het aantal niet moslims niet veel groter is dan 5 % van de bevolking. Er is niet 1 moslimmeerderheid-land waar dit niet zo is.

    Iets wat ons ook staat te wachten.. Dus laat de koerden, de turken en alle andere moslims zich met alle liefde en plezier afmaken.. opgeruimd staat netjes. 🙂

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Tja Eric, daar heb je een punt. Alleen in landen met een dictatuur konden niet moslims nog in redelijke rust leven. Zal nu geen pretje zijn voor niet moslims in Syrië, Irak, Libië enz. Las dat de zojuist hier gearriveerde asielzoekers met fluwelen halal handschoentjes worden behandeld. Circuleren ook verhalen dat niet moslims tijdens de boottocht van Noord Afrika naar Italië zonder enig probleem uit de opblaasbootjes worden gekieperd. En ja, excuses maken zit niet verankerd in de moslimcultuur.

  3. eric

    inderdaad…. onder assad was het toch allemaal vooruitstrevend.. Kun je nagaan dat zo iemand nodig is om dat voor elkaar te krijgen in een moslim land..

    dat van niet moslims overboord gooien… er is ook geen enkel lichamelijke aanzet tot verbazing als ik dat lees… geen enkel.. maar europa.. slaap gerust verder. niets aan de hand..

  4. Gustaaf
    Gustaaf

    Niet voor niets heeft het leger de macht weer gegrepen in Egypte. Onder de moslim broederschap zou het land ten onder gegaan zijn. Stel dat i.s. voet aan grond krijgt in dat land. Dan is het gedaan met alle cultuurschatten aldaar.

  5. eric

    inderdaad.. wat dan toch een aparte constatering is.. Het leger, toch ook islamitisch, als verdediging voor de miljoenen koptische christenen… Maar ja, het blijven prehistorische toestanden. Australie… Jammer genoeg heb ik geen rooie rotcent.. 🙂 anders was dat best een goed alternatief geweest.,

    1. Gustaaf
      Gustaaf

      Zonder centen ga je niet lang in Australie blijven. Zijn nog al wat voorwaarden verbonden aan een langer verblijf Down Under. Maar welk land blijft er dan over? Lichtenstein misschien, geen idee hoe het daar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.