«

»

jul 17

Gustaaf

Zonder plastuitje

wtfDat mannen in plantsoenen plassen, daar kunnen wij van hersendood mee leven. Honden die tegen de lichtmetalen velgen wieldoppen van een Dacia pissen, daar nemen wij hier ons petje voor af. Maar zatte viswijven die het gangetje naast je huis helemaal vol zeiken, dat wordt een ander verhaal! (LSFW)


2 reacties

 1. Rooky

  Ik krijg spontaan dorst

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Ik ook, maar dat komt meer door de 30 graden plus. šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.