«

»

mei 26

Gustaaf

Tyfuschinezen

chinese_flag2Niet alleen in Helmond heb je paupers die de buurt onveilig maken. Ook in China heb je Tokkies die hun shirt uittrekken ‘en geen trainingspak aantrekken’ om vervolgens stennis te schoppen. Het slachtoffer kan het helaas niet meer navertellen.


2 reacties

 1. Rooky

  De dierenwereld is meedogenloos en hard maar je zou denken dat wij iets meer ontwikkeld zijn. Blijkbaar niet….. Dieren doen nooit iets zonder reden en wij als een stel zandapen wel. Ik zeg : de ouders van het kind een vol pistool geven en vanaf de tenen rustig naar boven toe de kogels er in jagen.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Yep, er loopt veel krankjorum volk in de rondte. Gelukkig valt het hier in het westen (nu nog) mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.