«

»

mei 25

Gustaaf

Schokkend

electricIs je bejaardenflat gesitueerd naast een appartementencomplex met een zwembad? En wordt je knettergek van de jengelende jong die de gehele dag in het zwembad hangen? Dan kun je als technisch begaafde senior ‘met een verlengsnoer en een spanningszoeker’ er zonder veel problemen voor zorgen dat het wat rustiger wordt!


2 reacties

 1. Rooky

  Ze zijn niet dood…… komen weer terug

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Dat heb je met die klote jong. het is net onkruid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.