«

»

mei 20

Gustaaf

Miley Fan

miley_tongueDat je als puisterige bakvis fan van Miley Cyrus bent, dat kunnen wij van hersendood.com begrijpen. Wij snappen zelfs dat juveniele homofielen iets voor Miley voelen. Maar om als volwassen man, op klaarlichte dag in een V&D op deze manier je genegenheid voor deze dame te tonen. Dat gaat zelfs ons een beetje ver. (NSFW)


3 reacties

 1. Pieter Baan

  Ach, het wordt pas echt ranzig als je dit op een centerfold van Gordon doet.

 2. Rooky

  Gustaaf toch………..

 3. Gustaaf
  Gustaaf

  Rooky, ik was het deze keer niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.