«

»

mei 18

Gustaaf

Ondertussen in Syrië

assadVolgens de makers van dit filmpje is deze baby, negen maanden na een gifaanval van het Assad-regime geboren. Of deze beelden werkelijkheid of een hoax zijn, daar brand Gustaaf zich deze keer niet aan…


2 reacties

  1. Rooky

    Ik zie geen verschil. Zo zien ze er daar toch allemaal uit? hahaha. Ik dacht ook te zien dat het misbruikt was. Kijk is in de mond of ga ik nu te ver?

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    LOL,De geiten zijn blijkbaar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.