«

»

mei 15

Gustaaf

Koken met hersendood.com

panElke tv-zender heeft inmiddels zijn eigen kookprogramma. Of nu Robert Kranenborg, Gordon Ramsay, Ramon Beuk, Joop Braakhekke of Jamie Oliver er een potje van maken, het maakt de gemiddelde tv-kijker geen ene kudt uit, als er maar iets te kanen op TV komt. Gelukkig is daar hersendood.com voor een gezond en verantwoord alternatief. Lekker kokkerellen ende smakelijk eten! (LSFW)


3 reacties

 1. Rooky

  Als dit uitgezonden kijk ik ! Die gewone kookprogramma’s komen mijn strot uit.

 2. Jos

  Mijn grootste honger is nu eigenlijk wel een beetje over…

 3. Gustaaf
  Gustaaf

  Er gaat niets boven een vrouw die lol heeft in de keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.