«

»

mei 10

Gustaaf

Darwin Award

darwinAls deze twee motorrijders sukkels elkaar de hel in jagen, laat dat dan niet tegen een medeweggebruiker zijn maar a.u.b. tegen één of andere betonpijler.


2 reacties

 1. Rooky

  Wat is dit dom ! Als je n.m. ingehaald wordt als automobilist door de 1ste motor kijk je in je spiegel en je denkt ik zal maar naar rechts gaan. De 2e motorrijder denkt ook ik ga rechts inhalen en dan komt net de auto ook naar echts. Het was te druk op die weg om zo hard te rijden.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Die snelheden horen op een circuit thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.