«

»

apr 26

Gustaaf

BMW S1000RR vs. Honda CBR1000 Repsol

wtfMotoren horen thuis op het circuit en niet op de openbare weg. Zeker niet als ze bestuurd worden door een stelletje idioten!


3 reacties

 1. Rooky

  Dit is niet echt slim. Ook heel lang ( 20 jaar ) motor gereden zomer en winter en ook hele snelle machines gehad maar dit zo nooit gedaan. Wel in DE op een hele rustige zondagmorgen. Als je over de vluchtstrook rijdt is helemaal dom maar al de rotzooi wat daar ligt. Motor verkocht na 5 bekeuringen in een half jaar. Toen was ik er wel klaar mee. De laatste machine die ik had was een Yamaha R1. In versnelling 2 loopt de teller al snel naar 140KM per uur ! ( en je hebt er 6 ! ) De bekeuringen die ik kreeg waren wel voor te hard rijden maar niet te hard zeg maar. Je rijdt met een ( snelle motor ) al snel te hard. Praat niets goed want te hard is te hard. Wat autorijders ook altijd irritant vinden als je met een motor kleeft. Dit doe je als motorrijder al snel want je motor remt veel harder en sneller als een auto. Ook hier praat ik het kleven niet goed maar ik geef alleen uitleg hoe een motorrijder dingen ervaart.

 2. Gustaaf
  Gustaaf

  Thx, voor de toelichting. Sommige motorrijders houden redelijk gelijke tred met het overige verkeer, maar je hebt er ook mafketels tussen. Vaak tijdens langzaam rijdende files op de snelweg. Komt er weer zo’n idioot die met een rotgang tussen twee rijen auto’s door scheurt. Of die debielen die met 200 over B-wegen kachelen. Vorige week stond ik in een bocht te wachten voor een rood verkeerslicht, komt er zo’n koekwous met een ouwe Honda langs mij staan. Kan ik geen vol gas geven want dan trek ik die idioot er uit en dan kom ik hem halverwege de bocht ergens tegen. Oja, en laten we het niet over het geluid hebben dat sommige van die krengen makken. Waarom geen apk voor die fietsen. Net zoals dat er een aantal van die dingen in de rondte rijdt zonder dat er richtingaanwijzers op zitten?? Verbieden die dingen. šŸ™‚

 3. Rooky

  Er zijn wel degelijk regels tav de decibels. Ze moeten voldoen aan de Zwitserse norm en natuurlijk goedgekeurd worden die de NL regering heeft opgesteld. Maarja als je een motor koopt en een andere uitlaat monteert. De politie is er best fel op als het boven de toegestaande norm komt. Als je naar TT- Assen rijdt kun je de herriepot het beste er onderuit halen en de originele monteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.