«

»

apr 25

Gustaaf

Super Trio

bremerEhhhh, ja, pfffffffff. Ik heb er nu al spijt van dat ik dit op hersendood.com gezet heb! (110% NSFW)


6 reacties

Naar het reactie formulier

 1. twocv
  twocv

  HUH?

  Ben je er nu al prive filmpjes op aan het zetten ook Gustaaf? 😛

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   hahahaha. Yep, maar ik vertel niet wie van de drie ik ben. 😉

 2. Rooky

  Ik krijg ook de indruk dat Gustaaf er bij betrokken is. Zeg Gustaaf, Als je met 2 mannen bent en de vrouw moet zich nog verdomme zelf klaarmaken waar ben je dan met je gedachte? Bij die andere man?!? haha

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Als ie zo’n kontje heeft wel. 😉

 3. Jos

  Gustaaf,
  Niet verklappen dat ik die andere man met dat lekkere kontje ben, hé?

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Jos, dat blijft ons geheimpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.