«

»

apr 17

Gustaaf

Boem is hoooo

boemToyota roept alleen in Nederland al 23.000 auto’s terug. En yep, dat is blijkbaar niet voor niets!


8 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Rooky

  Was het een jap? De achterkant leek een BMW. Als dat zo is snap ik het zelfs……..

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Ik weet het niet. Er zullen niet zoveel BMW’s in Japan in de rondte rijden. Maar je weet het niet… Jij hebt iets tegen het merk BMW? 🙂

 2. Rooky

  Tegen het merk op zich niet. Wel tegen de mensen die er in rijden. Ik wil niet generaliseren…..

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Vroeger had ik dat meer. Tegenwoordig rijden volgens mij de meeste aso’s in Audi

 3. Rooky

  Dat klopt ook. Let maar eens op bij een rotonde. Als je die verlaat moet je richting aangeven ( want je veranderd van rijbaan ) en wie doen dat ( bijna ) nooit. Inderdaad……….. Zegt iets over her niveau wat er mee rijdt. Ik wil geen BMW / Mercedes / Audi en ik kan het toch wel betalen ( rij zelf een Volvo V40 CC ) ( vrij degelijk maar kijk wel Hersendood ) hahaha

 4. Gustaaf
  Gustaaf

  Volvo V40cc prima keuze. Gustaaf was in vroeger dagen saabofiel. Maar op het moment dat Gustaaf’s financiële situatie het denken aan een Saab begon toe te laten, werd het eigenwijze Zweedse merk overgenomen door GM. En ja, een Vectra was wel het laatste waar Gustaaf zichzelf in zag rijden. Charlatan Victor Muller liet Gustaafs saab-hart nog effe overslaan, maar dat was van korte duur. Tegenwoordig stuurt Gustaaf Duitsch met een rood biesje. Maar toch opmerkelijk, dat twee liefhebbers van Zweedse degelijkheid ook hun duistere, ranzige kant hebben. 😉

 5. Rooky

  Dat verwacht je niet ! Ik ben overgegaan naar Volvo omdat er steeds meer idioten op de weg zitten. Moet ik de merken nog noemen of is het wel duidelijk? Hahaha

 6. Gustaaf
  Gustaaf

  Die merken, die kennen we. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.