«

»

apr 15

Gustaaf

Stinkindiers

indiaKijk, we kunnen nu wel allemaal meelijden hebben met de ouders van deze twee kinderen, maar we kunnen het ook van de positieve kant bekijken. Zo hebben dit soort kinderen ook zeker hun voordelen. Je hebt als ouder bijvoorbeeld 50% minder kinderschoentjes nodig in vergelijking met normale kinderen. En kun je deze kids makkelijk kwijt op de pakkendrager van je fiets. Zo zie je maar, elk nadeel heb zijn voordeel.

2 reacties

 1. Rooky

  2 X 1 Gustaaf???

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   2 X 0,5 Gustaaf! šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.