«

»

apr 12

Gustaaf

Bandje wisselen in Saudi-Arabië

angrymoNormaal van A naar B rijden, daar hebben ze in de Afrikaanse zandbak nog steeds moeite mee!


3 reacties

 1. Rooky

  Is toch knap

 2. Gerrit

  Wat ik niet snap is waarom de “vrije” wielen niet draaien. Bij een normaal differentieel draait vooral het wiel met de minste weerstand, bij een sperdifferentieel zouden ze volgens mij even hard moeten draaien. Maar goed ik ben geen autotechneut.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Gerrit, Goed punt. Volgens sommige comments onder het originele filmpje heeft dat er mee te maken dat dit een 4 wheel drive. Maar ik ben zelf ook geen autotechneut, dus of dat het is. Ik kan het niet bevestigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.