«

»

apr 11

Gustaaf

Met de benen wijd

LingerieEen dame die zich neervlijt op een bankstel, en vervolgens haar benen wijd doet en haar kaalgeschoren poes toont. Nu zullen jullie op het eerste gezicht denken: Mooi, ik heb ‘zoals alle bezoekers hier’ een vunzige inborst, dit wil ik verdomme wel zien. Maar, we weten allemaal dat er tussen theorie en praktijk een groot verschil kan zitten. Daarom deze waarschuwing! Geachte bezoekers, bekijk onderstaande beelden niet! Je gaat ze namelijk de rest van je leven niet meer vergeten. (NSFW!!!!)


2 reacties

 1. Rooky

  Bedankt Gustaaf !

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Sorry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.