«

»

apr 10

Gustaaf

Klotebrazilianen

brazilOveral in Nederland komen we smerige en overbodige graffiti tegen. Het hele straatbeeld wordt er door vervuild, en bijna niemand zit er op te wachten. In Nederland krijgt zo’n graffitiviespeuk een geldboete van een paar tientjes. In Brazilië is het bedenken van een gepaste straf, daarentegen geen enkel probleem!


2 reacties

 1. Rooky

  Werkt veel beter. In NL ook doen en daarna pepperspray vol in die bakkes !

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies, denk dat deze vogel de volgende keer wel 2 keer nadenkt voor ie weer gaat spuiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.