«

»

apr 07

Gustaaf

You’re Gonna Miss Me When I’m Gone…

cupsongYep, dit is de beste cover van het liedje Cups van Anna Kendrick die we ooit gaan tegenkomen. De coverzangeres is Katie, en we kunnen wel zeggen dat Katie in het bezit is van: Een prima ritmisch gevoel, een heerlijke stem en de juiste uitstraling. (LSFW)


2 reacties

 1. Rooky

  Helemaal mee eens. Wat een talent………. zijn er ook dvd’s van?

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies. CD’tje hoef ik niet te hebben. Een DVD’tje is daarentegen altijd welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.