«

»

mrt 28

Gustaaf

Boefjes

Handcuffs3Je zult het misschien niet verwachten, maar in Vietnam barst het van de boefjes. Deze vrolijke scooteraar probeert een zijspiegel van een rijdende auto te stelen. Gelukkig laat het slachtoffer niet het kaas van zijn brood eten.


6 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Rooky

  Dat is heel goed gedaan ! Hoppakee………… strike !

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Yep, boontje komt om zijn loontje, moet je maar met je tengels van andermans spullen afblijven.

 2. Rooky

  iid, die vrouw uit Deurne ( juwelier ) die de overvallers dood geschoten heeft moeten ze een lintje geven maar NL kennende zal er een andere uitslag komen. De overvallers deden dit alleen maar uit pure noodzaak om hun gezin eten en onderdak te bieden. De auto die ze gestolen hadden deden ze ook alleen maar omdat ze zelf geen auto hadden. Na de roof wilde ze die gepoetst en uiteraard af getankt terugbrengen.

 3. Gustaaf
  Gustaaf

  Precies, en het was voor 1 van de boefjes ook niet de eerste keer dat ie een gewapende overval pleegde. Mooi dat dit soort crapuul uit de weg wordt geruimd. Alleen bleek het gezin geen wapenvergunning te hebben. Dat ligt een beetje moeilijk.

  1. Rooky

   Gustaaf, heb je gelezen dat er mensen in Eindhoven gedemonstreerd hebben omdat ze omgelegd zijn??

   1. Gustaaf
    Gustaaf

    Yep, heb er een filmpje van gezien. Schandalig. Zondag hebben diezelfde malloten in Deurne geprotesteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.