«

»

mrt 15

Gustaaf

Giftig

snakeWe barsten in Nederland van het ongedierte (Nope, Gustaaf gaat dit niet benoemen) Maar laten we betreffende één ding blij zijn, dat ratelslangen geen dagelijkse verschijning zijn in dit kleine kikkerlandje! (Schokkend)
4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Rooky

  misschien ff langs een dokterspost?

 2. Gustaaf
  Gustaaf

  idd, met trekzalf is dit niet meer op te lossen.

 3. xifedi
  xifedi

  zal wel in het weekend gebeurd zijn….

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Hahaha. Moet haast wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.