«

»

mrt 10

Gustaaf

Teringrussen

soviet_flagHahaha, als dit geen toeval is. Een paar dagen terug lieten wij u zien hoe een voetganger, samen met zijn emmer muurverf ondersteboven werd gekegeld. Vandaag hebben we een Rus in de aanbieding, die met verse lading wodka voor zijn noten wordt gereden. (PS. Datum filmpje klopt niet / Rus heeft overleefd, wodka niet.)


2 reacties

 1. Rooky

  Die heeft toch zeker zijn been geschaafd…………

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   En misschien een beetje tandpijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.