«

»

mrt 06

Gustaaf

Toeterturken

turkeyEerst vermoord een psychisch gestoorde man een lul thuis zijn vrouw en twee dochtertjes. Meteen daarna toog hij naar de school, waar zijn zevenjarige zoontje op zat. Na zijn zoontje van school te hebben opgehaald, loopt hij samen met zijn zoontje een appartementencomplex in en gaat richtig de elfde verdieping. Daar gooit hij eerst zijn kindje naar beneden om vervolgens zelf naar beneden te springen.


2 reacties

 1. Rooky

  Dit is toch wel heel triest.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Yep. Hij had beter met zichzelf kunnen beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.