«

»

feb 28

Gustaaf

Galgje in Iran

angrymoEen of andere Iraniër wordt om onduidelijke reden opgehangen. Hij ondergaat alles rustig en vraagt de beul om nog één keer met zijn moeder te mogen knuffelen. Als dit geweigerd wordt, slaan alle stoppen bij de Iraniër door. Ook de huilende moeder en pissige omstanders beginnen te protesteren. Gelukkig is daar de Iraanse veiligheidsdienst om één en ander in goede banen te lijden. De islam, religie van vrede en liefde! Oja, zit u te wachten op progressieve moslims die dit openlijk veroordelen, neem dan voldoende eten en drinken mee, want dat kan enige tijd gaan duren… (Schokkend)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.