«

»

feb 25

Gustaaf

Zojuist in de Oekraïne

ukraine_flag2Vrijwel alle landelijke en internationale media lieten ons de afgelopen dagen zien hoe een regeringsgezinde sluipschutter, menig Oekraïense betoger onder vuur nam. Helaas waren al deze beelden van een veilige en afstandelijke afstand genomen. Hoe één en ander er van dichtbij uitziet. Dat ziet u bij hersendood.com! (schokkend)


2 reacties

 1. Rooky

  Bijster slim zijn ze niet. Wordt er 1 neergelegd gaan ze er bij staan met een oranje vestje! Misschien kunnen ze ook een dartbord aan hun lijf hangen.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Hahahaha, die blikken schildjes die ze dragen zal ook geen wereld van verschil maken. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.