«

»

feb 16

Gustaaf

Tyfuschinezen

chinese_flag2Op een regenachtige dag besluit een inventieve Chinees, dat hij nog een appeltje te schillen heeft met een hem bekende dame. Hij probeert van haar af te komen, door haar te begraven onder een putdeksel?!?! Gelukkig is de dame in kwestie, niet voor één gat te vangen.


2 reacties

 1. Rooky

  Wat een luster. Plan was goed maar uitwerking slecht.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Als ie een kauwgum in dat piepkleine gaatje had geduwd, dan was het goed geweest…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.