«

»

feb 04

Gustaaf

Hechten

SONY DSCIn sommige landen in donker Afrika worden de vagina’s van jonge vrouwen dichtgenaaid. De ingreep wordt traditioneel voor culturele redenen uitgevoerd in Afrika en alleen een kleine opening van het vrouwelijke geslachtsoorgaan wordt open gelaten. Dit is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar het gepruts met naald en garen neemt al vlug een half uur in beslag. Gelukkig was daar een vindingrijke westerling die onze Afrikaanse medemens liet zien, dat één en ander veel efficiënter kan… (NSFW)


4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. twocv
  twocv

  En zei riep ‘niet,niet,niet,niet’………en hij ging maar door en door……. 😛

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Heeft ie ze toch goed vastgebonden. 🙂

 2. Rooky

  Werkt beter als een kuisheidsgordel.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies, en geen gepiel met sleuteltjes of cijfercombinaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.